ESPORTSREJSER

ESPORTSREJSER

Skal du på eSportstur med sønnen eller datteren? Skal eSportsforeningen på tur med alle medlemmerne? Eller er det bare vennerne der vil ud og opleve et af de danske storhold et sted i verden?

Så hjælper Sport2Schools jer på rette vej. Vi kan forme rejsen lige som I vil og lige efter de ønsker, som I må have.

Vi samarbejder med en lang række af de organisationer, som står for store events i Danmark og i udlandet og igennem disse samarbejder, som bl.a. er med ESL, DreamHack og BLAST, sikrer vi, at vi hele tiden har adgang til billetkøb direkte fra organisationerne.

Dermed kan vi sikre den “fulde” pakke for vores gæster.

POLEN - KATOWICE

ESL kommer til Katowice og giver dig den bedste oplevelse! Sammen med deres partnere forsøger de hvert år at opgradere aktiviteter og sikre gæsterne den bedste og vildeste weekend i Spodek Arena i Katowice!

Muligheden for at få et indblik i et af fortidens mørke kapitler, når man besøger Auschwitz. En barsk oplevelse, som giver grund til reflektion. Og så bør man også besøge den smukke by Krakow, som også emmer af historie.

TYSKLAND - KØLN

Vi satser på, at ESL One Køln er tilbage næste år og byder esportsfans velkommen til LANXESS-arena hvor du kan følge dine yndlingshold på en spændende rejse til Cathedral of Counter-Strike!
Vejen til Köln inden for ESL Pro Tour er hård og udfordrende, og det er kun de virkelig dygtige, der kommer til verdensscenen med din støtte!

Køln er Tysklands fjerde største by efter Berlin, Hamborg og München og har et indbyggertal på over 1.000.000. Byen ligger på begge sider af  Rhinen i delstaten Nordrhein-Westfalen.

Köln har gennem de seneste år gennemgået et skifte fra industri- til mediemetropol og er hjemsted for ESL`s hovedkontor og den store årlige GAMESCON Messe.

SVERGIE - JÖNGKÖPING

DreamHack Summer afholdes i Jönköping, Sverige. Her kan du spille i 3 dage, hygge dig med vennerne og nyde et kæmpe univers inden for e-sport, gaming og techindustrien.

Den gamle by Jönköpings stadsprivilegium (købstadsprivilegium) er fra 1284. Den udgør størstedelen af byområdet Jönköping. Byen ligger ved Vätterns sydvestlige hjørne, omkranser søerne Munksjön og Rocksjön og ligger på den vestre side af byområdet. Der bor omkring 55.000 mennesker i Jönköping.