Baggrund

Jacob er uddannet skolelærer og har en 10 årig lang karriere bag sig som skole og sportsleder på Skolerne i Oure Sport & Performing Arts. Jacob har ligeledes fungeret som sportschef hos GOG i en periode, med styringen af både et dame og herre liga hold. Jacob har en lang træner karriere bag sig med diverse elite hold, på både senior og ungdoms niveau.


Jacob har stor skole/uddannelsesmæssig erfaring fra sportsskoler. Specielt i efterskole og højskole regi, har han gennem mange år f. eks. arbejdet med udviklingen af nye sports linjer, samarbejde med eksterne foreninger/organisationer osv. Jacob har også haft den ansvarlige ledelse for at køre kort kursus virksomheden på Skolerne i Oure, så som camp`s, trænerkurser, sommerkurser, events samt mere.


Gennem sin tid i det sydfynske har Jacob sideløbende med sit virke på Oure, samarbejdet med Svendborg Kommune (Team DK kommune) og Sport Study Sydfyn om udviklingen af sport og uddannelse på Sydfyn.


Jacob er netop ved at ligge sidste hånd på færdiggørelsen af en diplom i idrætsledelse ved UCSyd, og også uddannet rådgiver .


Styrker

Gennem mange år med ledelsesansvar har Jacob en naturlig nysgerrighed samt erfaring inden for ledelse og udvikling af koncepter, teams samt den enkelte medarbejders kompetencer. Det har altid stået øverst på hans prioriteringsliste at kunne tiltrække/rekruttere, samt udvikle og fastholde, de dygtigste trænere/undervisere inden for sportens verden.


Kursusvirksomhed, Sport- Events, Camp's og Rejser, har Jacob en speciel forkærlighed for. Eksempelvis styring af DHF's Fan Zone til EM for Herre i Herning 2014, Oure Junior Masters Golf, camp's og sommerkurser for hele familien samt planlægning af sportsrejser til hele verden. YOU NAME IT JACOB RUN`S IT.


Gennem hele sit voksenliv har Jacob arbejdet med unge der brænder for sporten, og i de sidste 10 år i tæt samarbejde med forældrene. Derfor har Jacob opbygget en stor erfaring i hvilke krav der stilles til en bestemt type udøver, da det langt fra er ens for alle.Jacob Landtved

CONNECT MED OS

Følg os på de Sociale Medier

Tlf: + (45) 536 00 535