Vi samarbejder med Hammerle-Hotels i Østrig. Ulli’s hoteller ligger kun ca. 30 min. kørsel fra Innsbruck. Hotellerne er placeret i et af de mest berømte og smukke skiområder i Tyrol. Flere af hotellerne ligger direkte på pisten og har pister der kan udfordre alt fra begynderen til den meget øvede.

Vi hjælper med alt fra pension og transport til booking af ski- udstyr og instruktør. 

Vi tilbyder ophold på nedenstående hoteller. 

Hotel Olympia '64

1600 meter over havets overflade finder du vores Hotel Olympia ’64, der ligger lige for enden af ​​de frisklavede skråninger på skisportsstedet Axamer Lizum.

Hotel Olympia ’76

Hotel Olympia ’76 ligger i Axamer Lizums smukke landskab – i umiddelbar nærhed af skiområdet Axamer Lizum.

White Mountain

Hotellet White Mountain ligger 1000 meter over havets overflade i landsbyen Telfes i den smukke dal Stubaital. Det er det ideelle feriemål hele året rundt.

Hotel Tyrol

Midt i enge og skov ligger vores hotel Tyrol i hjertet af Tyrol på den vidunderlige bjergterrasse Mieming Plateau, men også tæt på Italien.

Aktivhotel Ötztal

Aktivhotel Ötztal og dets dedikerede team byder dig velkommen direkte ved indgangen til Ötztal med sine næsten ubegrænsede fritidsfaciliteter.

Hotel Dollinger

Nyd vores hotel i Tarrenz, i dalen Gurgltal, med en hyggelig vinterhave, en stor solterrasse og en rustik spisestue. Det er det bedste sted for udflugter i regionen, men også til nabolandene.

Hotel Alpina

Hotel Alpina ligger i den østrigske landsby Biberwier i den tyrolske Zugspitz Arena. Her i den smukke natur kan du slappe af vidunderligt.

Hotel Belmont

Hvil og afslapning midt i det fantastiske naturlandskab på Hotel Belmont. Du kan forvente moderne komfort kombineret med varm, individuel gæstfrihed.

Hotel Alpenkönig

Undslippe fra hverdagen og fordyb dig i en dejlig ferie. I et fascinerende smukt hotelkompleks på et unikt højt plateau.