SKIREJSER

SKIREJSER

Vi samarbejder med Hammerle-Hotels i Østrig. Ulli’s hoteller ligger kun ca. 30 min. kørsel fra Innsbruck. Hotellerne er placeret i et af de mest berømte og smukke skiområder i Tyrol. 

Flere af hotellerne ligger direkte på pisten og har pister der kan udfordre alt fra begynderen til den meget øvede.

Vi hjælper med alt fra pension og transport til booking af ski- udstyr og instruktør. 

Vi tilbyder ophold på nedenstående hoteller!

AXAM HOTEL OLYMPIA 64 & 76

HOTEL

SKIOMRÅDE

HOTEL Olympia  i Axam lizum’64

Hotel Olympia ’64 i Axamer Lizum ligger 1.580 meter over havets overflade i et af de mest berømte og smukke skiområder i Tyrol, kun 16 km fra Innsbruck. Hotellet er beliggende direkte på pisten og har pister der kan udfordre alt fra begynderen til den meget øvede. Området var vært for vinter OL i 1972.

Hotellet ligger tæt på Innsbruck, så hvis man vil have en pause i skiløbet, er der fantastiske kulturoplevelser lige rundt om hjørnet (19 km)

Nyd  masser af sjov på pisterne med snegaranti i vintersæsonen eller vidunderlige bjergvandringer om sommeren.

Hotellet har i flere år været vært for mange danske efterskoler, og tilfredsstiller alle de behov der er for en god ski ekskursion i Østrig.

HOTEL Olympia  i Axam lizum’76

Vores Hotel Olympia ’76 i Axamer Lizum ligger 1.580 meter over havets overflade i et af de mest berømte og smukke skiområder i Tyrol, kun 16 km fra Innsbruck.

Hotellet ligger sammen med Hotel Olympia, med pisterne og adgang til skiområdet lige uden for døren.

Her kan man få masser af sjov på pisterne med snegaranti om vinteren og vidunderlige bjergvandringer om sommeren.

Innsbruck ligger kun 16 km fra området, og her finder man alt hvad en storby kan tilbyde.

Skiområdet

Sjov på pisterne i Tirol på ”Sne Olympiaden”: 10 moderne lifte gør mere end 30 km skønne pister tilgængelige for skiløbere af alle slags.

  • Den olympiske sne er kun 15 min. væk i bil fra regionshovedstaden og den olympiske by, Innsbruck.
  • Mulighed for afveksling: fra Funway til Snowpark over dyb sne og til det hyggelige begynderområde.
  • Solterrasse: Nyd det fantastiske udsyn fra Hoadlhaus (2340 m) over Alperne og få samtidig en gylden vinterkulør helt gratis – nyd livet ved en af mange hyggelige hytter i skiområdet.
  • Snowpark Axamer Lizum: Et eldorado for freestylers med boxes, kickers, jib Banks og rails.
olym

HOTEL WHITE MOUNTAIN

HOTEL

SKIOMRÅDE

Hotel White Mountain ligger 1000 meter over havets overflade i Telfes i den smukke Stubai-dal – det ideelle feriemål for både kultur- og sportsentusiaster. Byen Innsbruck ligger ca. 15 km væk, Stubai-gletsjeren 20 km og skiområdet Schlick 2000 ligger næsten lige uden for døren.

Hotellet har 18 værelser og 9 suiter, som alle er udstyret med brusebad eller badekar, toilet og satellit-tv.

Det betagende skiområde “Schlick 2000” ligger lige uden for hotellets dør og inviterer dig naturligvis til at nyde nogle skønne dage med dejligt skiløb.

Vi ser frem til at se dig der, og vi er sikre på at forberede dig på et uforglemmeligt ophold.

Hotellet er perfekt til mindre skolegrupper.

HOTEL TYROL - OBSTEIG

HOTEL

SKIOMRÅDE

Vores i Hotel Tyrol er omgivet af enge og skove på det smukke Mieminger Plateau og er det ideelle udgangspunkt for ture til Tyskland, Italien, Liechtenstein eller Schweiz. På bare 35 minutter i bil kan du nå provinshovedstaden Innsbruck.

– 90 værelser med bad / toilet eller badekar

– 10 suiter med bad / toilet eller badekar

– De fleste af værelserne har balkon

– Ikke-ryger hotel

– Gratis WIFI i lobbyen

– Solterrasse

På kort afstand kan du nå Tyskland, Italien, Liechtenstein og Schweiz.

REGIONEN

Om vinteren finder du perfekt præparerede pister på Mieminger Plateau, som også er velegnede til børn og begyndere. Du kan også nyde omfattende langrend og vidunderlige kælkebakker. Om sommeren har du valget mellem vidunderlige bjergture, afslappet alpine vandreture eller dejlige gåture gennem skove, enge og marker.

Golffans nyder spændende spil med et vidunderligt bjergpanorama i Mieming Golf Park.

HOTEL BELMONT

HOTEL

SKIOMRÅDE

55 smukt udstyrede værelser og suiter med al komfort og udsigt over de vidunderlige Imster-bjerge – en perfekt ramme for årets smukkeste dage.

REGIONEN

På grund af vores unikke beliggenhed på et solrigt plateau i en højde af 1.000 meter kan vores gæster udforske det vidunderlige landskab på adskillige vandrestier direkte fra hotellet.

Uanset vinter eller sommer fungerer den krystalklare luft over 1.000 meter over havets overflade vidunderligt og inviterer dig til et afslappende ophold på vores hotel.

På grund af den rummelige terrasse og den direkte forbindelse til store skiområder i regionen er du både i naturen og direkte på de vigtigste steder i regionen.

Vi skaffer shuttle bus direkte til skiområdet, som har mere end 40 km velpræparerede pister for alle niveauer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores hotel.

AKTIVHOTEL ÖTZTAL

HOTEL

SKIOMRÅDE

Aktivhotel Ötztal og dets dedikerede team byder dig velkommen lige ved indgangen til Ötztal med sine næsten ubegrænsede fritidsmuligheder. Vi byder alle vores gæster varmt velkommen, og vi er især glade for familier og grupper. Det imponerende panorama over de omkringliggende bjerge og den venlige, åbne gæstfrihed i huset danner det perfekte grundlag for dit vellykkede ophold på Aktivhotel Ötztal.

Ötztal tilbyder meget mere end sine tre kendte skiområder Sölden, Obergurgl-Hochgurgl og Hochoetz. Om sommeren finder du variation med utallige muligheder for udendørs sport, forskellige kulturelle tilbud og en række udflugtsmuligheder for familier og grupper. Aktivhotel Ötztal er det ideelle udgangspunkt for at udforske dalen, bjergene eller den nærliggende by Innsbruck.

REGIONEN

Takket være den perfekte og centrale placering af Aktivhotel Ötztal er mange fritidsaktiviteter mulige både sommer og vinter. Skiområder som Hoch-Ötz eller skiområderne i Kühtai kan nås inden for få minutter med shuttlebussen, og vinterens aktive ferie eller skolerejse kan begynde med det samme.

Men Ötztal-regionen kan også score point om sommeren. Uanset om du er en mountainbiker eller en udendørs fan, kan du træne din sommersport, i de bedste omgivelser du kan  forestille dig i område 47 og de omkringliggende bjerge.

Hovedstaden i Tyrol, Innsbruck, er heller ikke langt væk og inviterer dig til at tage en afslappet tur.

HOTEL ALPINA

HOTEL

SKIOMRÅDE

Hotel Alpina ligger i den østrigske landsby Biberwier i den tyrolske Zugspitz Arena. Her i den smukke natur kan du slappe af vidunderligt, men også opdage, nyde og være aktiv! Der er meget lette til meget krævende vandreruter. Mountainbikers og motorcyklister har også masser af muligheder hos os. Med gæstekortet kan du tage bussen gratis om vinteren for at stå på ski til Ehrwald eller Lermoos om sommeren til vandreområderne. Bussen stopper foran hotellet. Zugspitz Arena byder på mere end 130 skiløjper! Klik på knappen nedenfor for at få flere oplysninger.

Værelserne er udstyret med telefon, tv, balkon, bord og badeværelse med brusebad og toilet.

REGIONEN

Regionen tilbyder alt, uanset om det er vandreture, mountainbiking eller skiløb. I regionen omkring Zugspitze har du alle mulighederne for at nyde Alperne.

Biberwier vinterpakke er fred, afslapning, underholdning og masser af skiløb. Marienberg er et perfekt skiområde for familier og begyndere. Langrendsløbere og vintervandrere nyder det omfattende netværk af stier og de ryddede vandrestier.