SPORTSREJSER

SPORTSREJSER

Skal I på skole- eller studieophold med sportsspecifikt indhold? Opleve gode samarbejdsklubber i udlandet eller møde dygtige trænere og spillere fra storklubber?

Så kan vi ud fra jeres ønsker sammensætte en rejse, som vil give jer en ekstraordinær oplevelse.

Vi har gode faste samarbejdspartnere rundt i hele verden, og med vores netværk har vi faste destinationer som f.eks. Spanien, Ungarn, New York & London.

Vi har haft mange skoler og klubber rundt i hele verden, f.eks. dans og basket i New York, amerikansk fodbold og badminton i England osv. Vi vil gerne udfordres ud fra jeres specielle ønsker!

SPANIEN - MALAGA

Finca Naundrup er det perfekte sted til jer, der skal på træningsophold inden for fodbold, håndbold, tennis, triathlon, cykling, golf mm..

Der er masser af aktivitetsmuligheder og vi kan skræddersy en løsning, der passer fuldstændig til jeres ønsker og behov for en seriøs træningslejr i et behageligt klima året rundt.

Sportsresortet drives af det danske ægtepar Jane og Peter Naundrup, der mestrer den danske hygge til fingerspidserne, og alle føler sig hjemme.

Resortet har 78 sengepladser fordelt på 12 lejligheder, et feriehus og en stor penthouselejlighed med plads til 20 gæster.

Málaga ligger  i det sydlige Spanien på Costa del Sol-kysten. Byen har ca. 570.000 indbyggere og er dermed den 6. største by i Spanien.

Málaga er omgivet af bjergene Sierra de Mijas og Montes de Málaga. De dominerende erhverv i byen er vinhandel, olivenolieproduktion, sukkerfabrikation samt sæbe- og tekstilindustri.

Byen besidder en af Spaniens største lufthavne, en handelshavn og et universitet. På grund af dens klima er byen et af Spaniens vigtigste turistmål.

Malaga lufthavn ligger kun 25 minutter væk og der kan arrangeres afhentning i lufthavn.

UNGARN - BUDAPEST

Velkommen til en fantastisk mulighed for træningslejr. Uanset om det er før-sæsonen, i løbet af sæsonen eller efter turneringen, så garanterer vi en fantastisk oplevelse.

Vi kan sammensætte jeres træningslejr uanset sportsgren, og der findes super gode muligheder flere steder i Ungarn, f.eks. i Budapest eller ved Balatonsøen. 

Vi har 10 forskellige destinationer rundt i Ungarn, og kan rumme en lang række forskellige sportsgrene, alt lige fra håndbold, fodbold og basket til svømning, golf og ridning.

Budapest er Ungarns hovedstad. På Buda-siden ligger Gellert-bjerget med Citadellet, borghøjen med det gigantiske slotskompleks og bydelen bag Matthias-kirken.

På den flade Pest-side ligger parlamentet, forretninger og administrationsbygninger, de pragtfulde boulevarder og de store boligkvarterer. Byen har over 1.750.000 indbyggere.

Ungarn ligger ca. 1.550 km. fra Danmark, og der er gode muligheder for både bus- og flyrejse. Indkvartering kan foregår på hoteller eller hostels, og vi har et stort netværk til skoler.

NEW YORK eller LONDON

Uanset hvor man vil rejse hen, så kan det give en unik og mindeværdig oplevelse. Danseforestillingerne spænder vidt fra klassisk ballet til moderne dans over skønne musicals.

Det vigtigste for os er, at du oplever kvalitetsdans og kommer hjem med en spændende og god oplevelse i et hyggeligt selskab.

Vi planlægger turen og dagene, så du får mere med hjem end selve forestillingen.

Tag med på en af Sport2Schools og Nordic Dance Ensembles ture, hvor kvalitetsdans, back stage-oplevelser og socialt fællesskab er i højsædet. Det kan være studietur til New York, London, Berlin, Amsterdam, Købehavn eller en anden spændende by.

Sport2Schools og Nordic Dance Ensemble arrangere skræddersyede rejser for efterskoler, højskoler, ungdomsklubber, uddannelses- institutioner og andre interesserede, og det er altid under ordnede forhold samt med dygtige undervisere.